vrijdag 5 juli 2013

Pindakaas-Snicker muffins

Hoera Norah is 1 jaar!
 
 
Voor de eerste verjaardag van m'n lieve dochter heb ik 'gewone' basis cupcakes
gebakken en roze glazuur met zilveren parels erop gedaan.
 
Pindakaas-Snicker muffins gebakken.
 
En een Hello Kitty taart en cupcakes besteld bij

 
De taart was gevuld met aardbeien bavaroise. Mjam!
De cupcakejes had ze gevuld met PecheMelba bavaroise... mmm!
 
 
Recept voor de Pindakaas-Snicker muffins
(gebaseerd op recept uit; Hoe wordt ik een goddelijke huisvrouw, Nigella Lawson)
 
Verwarm de oven op 200gr
Roer 250gr bloem, 85gr rietsuiker, 1,5tl bakpoeder en een snuf zout door elkaar. Meng 6 flinke el pindakaas (met stukjes) erdoor zodat je een grof kruim krijgt.
meng 85gr gesmolten boter, 1 groot losgeklopt ei en 1,75dl melk erdoor en roer tot een grof kruim. Spatel er 3 in stukjes gehakte Snickers (a 65gr) doorheen.
Gebruik je cupcake tray en vul 12 papieren bakjes, bak dit max 20minuten. Laat de muffins eerst 5-10minuten op een rooster afkoelen alvorens ze te lossen. 

Ik heb ze toen ze reeds afgekoeld waren nog even in de gesmolten chocolade gedipt.
 
Eet ze!
Groetjes Tamara


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten